• Flipje toernooi in Tiel

    [27 september 2014]

    Het is zaterdag, en dat betekent weer een wedstrijddag! De Turven gingen vanochtend samen met de Benji’s en Mini’s naar Tiel voor het Flipje toernooi. Met 11 Turven stonden wij op het veld, weer een geweldige opkomst, met tegenstanders de Dukes (uit Den Bosch) en de locale Scrumboks uit Tiel (die samen met Betuwe en Neuwegein en team vormde). Het zat er helaas niet in met onze relatief onervaren team tegen de (echt) grote jongens van deze 2 teams te winnen, maar toch waren er heel mooie rugby momenten op het veld te zien; toen wij als team speelden en elkaar steunden konden wij tegen welke team dan ook geweldige tackles maken en tries scoren. De laatste wedstrijd tegen Gelre wisten wij dan beter als team samen te spelen en beëindigde wij het toernooi toch met een goed verdiend overwinning! Bedankt jongens en meisjes voor een heel leuk ochtend!

    Alun