• TBM Bondsdag een succes!

    Afgelopen zaterdag was RFC Gouda gastheer van de 2e TBM bondsdag van het seizoen 2015/2016. De gasten waren ARC uit Amstelveen, Bekaro uit Roosendaal, Octopus uit Uden en SBN (Scrumbocks, Bemmel, Nieuwegein).

    Hoewel het verzoek van de bond relatief laat binnenkwam werd de mogelijkheid van het organiseren van een bondsdag met beide handen aangegrepen. Na afstemming met de buren van honkbalvereniging ‘De Braves’ werd groen licht aan de competitieleider gegeven.

    De dag begon spannend. Veel regen in de nacht maar de opklaringen kwamen ruim op tijd. Het werd een koude maar geweldige rubdag rugbydag waarbij gespeeld kon worden op een zacht veld met veel zonneschijn. Dit alles onder de vertrouwde leiding van Appo en zijn scheidsrechterscorps, Barend als wedstrijdleider en de benji ouders als vaste kern van de keukenbrigade. Daarnaast werd de guppen tijdens de training verrast met een bezoek van drie zwarte pieten. Rookte de kachel als vanouds en – last but not least – alle spelers en hun begeleiders op het veld.

    Van onze gasten mochten we veel complimenten ontvangen voor de organisatie en de sfeer op de club. Het geeft een goed gevoel om te horen dat iets wat wij met z’n allen normaal vinden door anderen bijzonder wordt gevonden. Hulde en dank aan iedereen die de dag tot een succes heeft gemaakt.