• Turven bij het Brakkentoernooi

    31 oktober was een stralende dag. 16 turven en bijna evenveel ouders togen naar Breda voor het Brakkentoernooi. Het was een lange dag met veel wedstrijden. De eerste wedstrijd stonden onze turven nog een beetje te slapen. Binnen 5 minuten kregen ze 3 tries om hun oren. Daarna ging het beter. De derde wedstrijd openden de turven met hun befaamde scissors en voordat de tegenstanders het doorhadden, had Gouda al gescoord. Nu wel wakker dus!

    De turven werden 2e in de poule en speelden een soort finale om de 7e en 8e plek. Het was een heftige wedstrijd, waarbij onze turven hebben gestreden voor iedere meter. Helaas verloren ze met 2-1, van de eeuwige tegenstander: HRC. Aan het eind van de wedstrijd was het halve team in tranen, zo hard was er geknokt. Daarom was de beker deze week voor iedereen! Mees scoorde zijn eerste try en Sasha was most improved player. Gouda werd uiteindelijk 8e van de 18 teams.

    Heel goed gedaan allemaal!!