• Districtwedstrijd turven 12 december 2015

    Zaterdag 12 december speelden de turven van Gouda thuis tegen RRC en HRC. En hoe!! De eerste wedstrijd was tegen Rotterdam 2 (aangevuld met Dagmar en Siebe). Gewonnen met 8-3. Ook tegen RRC 1 werd gewonnen, met 8-5. Over de uitslag tegen HRC2 bestaat enige discussie… De scheidsrechter telde 7-6 als in Gouda verloor, maar de coach telde winst met 8-7 smile-emoticon … Hoe dan ook, het beste resultaat van de dag was de winst tegen HRC1 (de eeuwig lastige tegenstander) 7-0!!

    Sophie S (grote Sophie) was speler van de dag vanwege haar strijdlust en inzet. Met een lach op haar gezicht won ze van 3 HRC jongens de strijd om de bal. Zij is captain volgende week en Siebe was de most improved player. Ook Jim deed het geweldig. Hij scoorde veel tries (nadat hij lekker had uitgeslapen ;-))

    Het hele team doet het goed. Het nieuwe systeem met meer overspelen en meer ondersteuning zit er goed in en het geheime wapen: de gevaarlijke gezichtjes (waarvan volgende keer hopelijk een foto…) zorgt ervoor dat ze als een troep hongerige wolven op de bal jagen als het andere team balbezit heeft! Het team blijft groeien en in staat is met samenspel en samenwerken ook grote en sterke tegenstanders te verslaan.

    Quote van de coach “I am super proud and can’t stop smiling! wink-emoticon