• Nationaal Mini Kampioenschap (NMK) 2016

    Zojuist is het schema van de voorronde NK beschikbaar gekomen. Dit brengt goed en uitdagend nieuws.  Het goede nieuws is dat ‘onze’ wedstrijden in Nieuwegein worden gepeeld. We hoeven gelukkig niet naar de andere kant van Nederland! Het uitdagende nieuws is dat we spelen tegen HRC 1, BSN, de Hookers en Nieuwegein/Scrumboks/Betuwe combinatie. De nummers 1 en 2 en de beste nummers drie uit deze ronde plaatsen zich voor de kampioenspoule. De andere teams gaan naar de challenge poule. Gelukkig  gaan wij uitdagingen niet uit de weg;-)

    Het volledige overzicht, schema’s en spelregels zijn te vinden op de site van de Nederlandse Rugbybond. Klik hier om ze te bekijken.

    Maar nu eerst genieten van een lekkere vakantie. De eerste training is weer op 29 februari 2016.

    Gert Jaap