• Finale Bowl Cubs competitie 23 april 2016

    De Goudse Cubs mogen het aanstaande zaterdag in Amsterdam opnemen tegen hun leeftijdsgenoten  RC Tilburg. De finale van de Bowl Cubs competitie. Het gebeurt niet elk jaar dat een team van RFC Gouda het schopt tot in een heuse finale, dus als je niet te doen hebt: Zaterdag 23 april, kick-off 11.30uur op het NRCA.

    Overigens speelt het Nederlands Team tegen Polen (30 april 15.00u) en Oekraine (7 mei 15.00u). Voor hen die dat niet weten: Nederland speelt voor het eerst in jaren in Poule 1B – het derde niveau ‘Six Nations’ – en daar zitten een paar hele grote jongens bij, waaronder Belgie, Oekraine en Polen. Best leuk om een keer te zien wat nou het allerhoogste niveau van ons land is en of ze een vuist kennen maken tegen 2 tegenstanders die historisch gezien echt een maatje te groot zijn (of waren).
    Niels