• Mini’s NK Challenge cup

    Mini’s NK Challenge cup

    De Goudse Mini’s zijn 4e geworden in Utrecht tijdens de NK Challenge cup. Na de eerste twee wedstrijden tegen Breda en de boomlange rugbyers van Greate Pier (wat eten ze daar Wiebe?) gewonnen te hebben, moesten we in de halve finale tegen The Bassets. Na een bloedstollende wedstrijd die na verlenging eindigde in een 2-2 stand (teruggekomen van een 2-0 achterstand) moesten ze dropkicks op de palen nemen. Helaas ging de derde kick mis waardoor ze de finale tegen The Hookers niet gehaald hebben. Tegen Waterland ging het om de derde en vierde plaats maar de koppies waren er niet helemaal meer bij na het verlies van de vorige wedstrijd en werd deze helaas verloren. Prachtig rugby gezien en vechtlust, dus de jongens (en meisje) mogen trots zijn op hun spel deze dag. Zie foto’s