• Oproep voor toeschouwers 30 april 2016

    Zaterdag 30 april komen er weer Britten over de vloer. Dit keer zijn het Welshmen. De junioren zullen dan een pot spelen tegen NHSOB RFC. Fantastische naam. Dat moet iets bijzonders zijn, en dat is het ook: Newport High School Old Boys.
    Verwachte kick-off is 14: 00 uur. Misschien iets later.
    Voor hen die het niet kennen, rugby is in Wales iets meer dan ‘een sport die je voor je lol doet’. De beleving hangt daar ergens tussen ‘religie’ en ‘strijd op leven en dood’ in. Komt dat zien, komt dat zien.
    We hebben de morele plicht om een goede gastheer te zijn, dat zouden we zelf ook leuk vinden als we ergens in den Vreemde opdraven. Daarnaast hebben we hulp nodig voor de BBQ en de bar, klaar zetten spullen, etc….dus u bent van harte welkom!!
    Siepke