• Seizoensafsluiting 10 juni 2017

  Beste leden en vrienden van RFC Gouda,

  Ook aan dit mooie rugbyseizoen komt ook een einde en zoals elk jaar willen we graag de afsluiting feestelijk vieren. Daarom nodigt het bestuur u allen van harte uit voor de traditionele seizoensafsluiting op zaterdag 10 juni.

  Een bijzondere afsluiting want de training-staff van de London Wasps is door Nick Barker gestrikt om de oversteek te maken en onze afsluiting te voorzien van een hele serie clinics en train/coach sessies. Dit is echt uniek!

  Snel terugkijkend, was seizoen 2016-2017 weer een fantastisch seizoen. De club groeit gestaag, blijft financieel gezond en kan bogen op een steeds groter en kundiger kader. De beslissing van de gemeente om het veld groter te maken in het aankomende groot-onderhoud past precies in datzelfde plaatje. Sportief gaat het ook voor de wind: TBM teams die wekelijks veel plezier beleven op steeds groter wordende toernooien bij steeds meer verenigingen, Cubs die zich (weer) kunnen meten met clubs van formaat, Junioren die zelfs de top van Nederland in het vizier hebben en een volledig Colts-team (een luxe in Nederland) geeft aan dat het goed gaat met de jeugd van RFC Gouda. De Senioren blijven een geduchte tegenstander in de Derde Klasse. De grote groep Glorianen laat binnen en buiten de lijnen van zich horen en draagt bij aan het bekende en belangrijke sociale karakter van onze club.

  Wij zijn enorm trots op onze club, realiseren dat RFC Gouda nooit zonder al die (vaak bijna anonieme) vrijwilligers kan bestaan en dat willen we graag vieren, bij stilstaan en bedanken !

  Het programma ziet er als volgt uit:

  – ca. 10:30 uur: Rugbyclinic voor jeugd door de coaching-staff van London Wasps.
  – ca. 15:00 uur: Inloop voor drankje/hapje
  – ca 16:00 uur: Einde rugbyclinic voor jeugd door de coaching-staff London Wasps.
  – 16:30 uur: BBQ aan
  – 17:00 uur: Terugblik bestuur op dit seizoen en blik op volgend seizoen. Traditionele prijzen bij jeugd.
  – 17:15 uur: Ouders – Kind wedstrijd (TBM)
  – 18:00 uur: Hapjes/drankjes

  Neem gerust familie, collega´s, vrienden en bekenden mee en laat ze kennismaken met RFC Gouda en rugby.

  PS: Er zijn overigens nog 2 wedstrijd te bewonderen aan de Uiterwaardseweg. Zaterdag 20 mei a.s. het NK Sevens voor Cubs. Zaterdag 27 mei spelen de Colts tegen Dulais RFC.

  Met ovale groeten,

  Bestuur RFC Gouda