• Lieve rugbyvrienden

    Een heel groot dankwoord zijn wij, Duuk, Goos, Jet en ikzelf, jullie verschuldigd voor alles wat jullie hebben betekend voor de samenkomst op de rugbyvereniging na de uitvaart van Patrick. Het was precies wat Patrick graag gewild had; een warm, verbonden samenzijn met een ieder onder het genot van koffie, cake, drank en natuurlijk de frikadel. Die verbondenheid heeft diepe indruk gemaakt op onze familie en vrienden. Het heeft ons enorm goed gedaan te weten dat Patrick hier zulke mooie herinneringen aan heeft bewaard en dierbare vriendschappen heeft opgebouwd. Jullie zorgzaamheid en tomeloze inzet heeft ons verdriet een beetje doen wegnemen. Wij dragen RFC Gouda een groot warm hart toe en zullen dat altijd blijven doen.

    Met lieve groet,
    Kristel, Duuk, Goos en Jet

    Patrick B