• Nieuwe trainer/coach Raymond Offermans stelt zich voor

    Hallo Gouda,
    Met een nog altijd groeiend rugby hart ga ik de samenwerking aan om met jullie een volgende stap te zetten in elkaars ontwikkeling, mijn credo is ‘never stop learning’. Energie krijg ik wanneer spelers zich ontwikkelen door individuele coaching. Iedere rugbyspeler heeft zijn eigen talent en uitdaging, spelers staan aan het roer van hun eigen ontwikkeling en dragen hiermee bij aan de team ontwikkeling.
    Mijn gezin, rugbycoaching, bergbeklimmen zijn mijn grootste hobby’s, ik ben een supporter van mijn rugbyende zonen Twan en Cas en bezoek musea met mijn dochter Amber. Wandelen met mijn vrouw Francis en onze ridgeback Biko is voor mij fijne tijdsbesteding. Beroepsmatig ben ik gestart als helikopter monteur bij de Koninklijke Marine (ca 10 jaar) en een flink deel van de wereld gezien, daarna als ICT bij ministerie van financiën (ca 10 jaar) en momenteel ‘workplace’ consultant bij het ministerie van financiën en part-time personal coach.
    Zelf heb ik van mijn 14de tot 45ste gerugbyd bij Fortuna 77, RC Eemland en Utrecht URC altijd als nummer 10 of 13. Zoals dat gaat, heb ik als vader de teams van mijn zonen Twan en Cas gecoacht bij Utrecht URC, tot ze dat niet meer wilden. Daarna trainer van URC, Eemland en vorig jaar Rotterdam. Inmiddels bondscoach van NL U16 en Educator bij Rugby Europe. Een korte bloemlezing uit het verleden, niet heel belangrijk want de toekomst ligt met RFC Gouda aan onze voeten. Na de gesprekken met het bestuur ben ik zeer enthousiast over wat er is bij RFC Gouda want er is heel veel mogelijk. De lift naar succes is gesloten, dus met elkaar stap voor stap nemen we de trap naar succes.