• RFC Gouda doet zeer goede zaken in oefenwedstrijden

    Afgelopen weekend is het seizoen echt begonnen met een tweetal oefenwedstrijden. Op zaterdag trapten de junioren (Onder 16) het seizoen af op een prachtig comlex met een mooi groen veld, strakke lijnen, gepolijste kleedkamers, gepoetste bar en een gemotiveerde staf. Gasten waren de Pink Panters uit Driebergen en na afloop waren zowel de gateen als de ontvaners erg te spreken over de sfeer, de wedstrijd, kortom: Een geslaagde opening. Uitslagen zeggen nooit zoveel in oefenwedstrijden, maar voor de statitici: het werd 53-10. Mooi foto’s vind je hier:

     https://www.rugby-shots.nl/5-9-2020-Gouda-vs-Pink-Panthers-U16/

    De dag erna (zondag) mocht RFC Gouda het, in Delft, opnemen tegen RC Delft, ook een oefenwedstrijd en meteen een hele zware. De Delftenaren speelden vorig seizoen nog 1e Klasse, dus twee treden hoger. Ook hier niets dan positieve verhalen en met 28-10 winnen is dan natuurlijk zeer welkom, uitermate hoopgevend en best bijzonder. Ook daar zijn foto’s van:

    https://rugby.dengar.nl/#collection/ca428584-96ed-4123-8130-acd6ce136eff