• Gelukkig nieuwjaar !

  Beste leden en vrienden van RFC Gouda,

  Als een of andere Chinees niet die vleermuis op had gegeten een maand of 14 terug, dan hadden we op deze dag de traditionele Nieuwjaarsreceptie kunnen hebben, met hoogtepunten als de MOIN en Kreukel Bekers. Enige positieve is dat de tere zieltjes van Jong niet geknakt werden door een ontketende horde Oud, in de altijd beladen (maar zelden spannende) wedstrijd Oud tegen Jong. Ook zullen de ‘maiden speech’ van kersverse voorzitter Gert-Jaap moeten missen, dat zal dan wel in de zomer gaan komen. Maar er schijnt licht aan het eind van de hele lange corona-tunnel. Er wordt volop gevaccineerd in de wereld en er wordt gefluisterd over het hervatten van de Ereklasse ergens in maart, dus wellicht dat het echt leuke rugby in de 3e en 4e Klasse dan ook nog heel even te aanschouwen valt voor de zomer.

  Al met al een bizar jaar: Een vleermuis zet de wereld op z’n kop, de Britten denken dat ze hun ‘empire’ terug gaan krijgen door het warme EU nest te verlaten, sport zonder publiek blijkt toch echt oersaai, de miljarden aan steun komen uit zakken waarvan niemand precies begrijpt hoe diep die dan zijn en  voor RFC Gouda (net bezig met een prachtige verjonging van het Eerste & opbouw van het Tweede team) wordt er feitelijk een heel jaar niet gespeeld en moest het vieren van het 8e Lustrum overgeslagen worden, bijna een weggegooid jaar dus.

  Daarom moeten we maar vooruit gaan kijken en dus willen we jullie allemaal een bijzonder gezond en sportief 2021 wensen !

  Zodra er weer iets op & rond de Uiterwaardseweg mag plaatsvinden , horen jullie meteen van ons ! Tot snel & hou vol !

   

  Bestuur RFC Gouda