• Nieuwe shirts voor RFC Gouda

  Beste (ouders van) leden van RFC Gouda,

   

  Het heeft wat voeten in aarde gehad, vertraging ondervonden vanwege corona en het was een ware ‘rugnummer-maat-leeftijd-puzzel’ maar het is dan eindelijk zover: De nieuwe wedstrijd shirts voor de komende drie seizoen zijn ontworpen, afgestemd en vanaf vandaag te bestellen ! We zijn er nu al best trots op want het is weer een mooi shirt geworden !

  Shirt kost ongeveer 50-55 euro, afhankelijk van maat.

  De TBM groepen spelen vanaf september nog zonder rugnummers en de CJC & Senioren (helaas verplicht) met. Om de 2e jaar Mini’s niet twee shirts te laten kopen in 1 jaar, mogen 2e jaar Mini’s alvast met een rugnummer spelen, zodat ze hun shirt kunnen meenemen naar de Cubs in september 2022.

  Rugnummers zijn uniek (zodat er nooit twee dezelfde nummer in het veld lopen want dat mag niet meer) en persoonlijk (zodat teammanagers dat 1x per seizoen kunnen invullen i.p.v. elke week in verschillende opstellingen). Heeft wel tot gevolg dat je je nummer (helaas) niet kan kiezen maar (gelukkig) geen discussies over wie nou nummer X zou mogen hebben en wie niet.

  Uiteraard willen we onze sponsoren uitgebreid en hartelijk danken ! Aquesta, Kempkes Optiek Mailstore, De Haan Rijkaart van Cappellen en Acute Zorgexperts Nederland hebben zich bereid getoond onze club te sponsoren en dat wordt uiteraard gewaardeerd. Later, als alles weer een beetje mag, gaan we daar natuurlijk nog langer bij stilstaan.

  Alvast wat praktische tips:

  • Wees een beetje zuinig op zo’n shirt want het zo fijn zijn als je er 3 jaar in kan spelen (dus train bijvoorbeeld in een ander shirt).
  • Ook gaan we, terug van weg geweest, aan het begin van het seizoen een soort ‘marktplaats’ organiseren waar (te klein geworden) kleding onderling kunnen worden geruild/verkocht en waar naar verwachting ook Canterbury zal zijn voor allerlei andere accessoires.
  • Mocht de prijs van een shirt een echte horde zijn, neem dan even contact op met een bestuurslid. Er zijn ‘potjes’ en Samaritanen voor mensen die wel heel graag willen maar het allemaal net iets te veel vinden. Schroom niet !
  • Voor de volledigheid: broekjes en sokken waren al rechtstreeks bij Canterbury te bestellen
  • En voor hen die het echt willen weten: De teamkit optie (dus elk team 1 set met nummer 1-25, met wasbeurten, geen eigen shirt, verdwenen shirts, veel werk voor teammanagers, etc.) vonden we een slechtere.

  Vragen zijn er vast en ook zeer welkom. Graag rechtstreeks (of via de teammanagers) aan een bestuurslid (Whatsapp lijkt dan het handigst).

   

  Hierbij de link :

  https://canterbury.nl/product-category/clubshops/gouda-rfc/