• Agenda komende dagen + Uitnodiging seizoensafsluiting

  Thuiswedstrijden

  za 26 juni : GTBM in de ochtend & Colts tegen Eindhoven (k.o. 13u)

  Cubs (2x), Junioren en Colts gaan 7s spelen in Dordt, Haarlem en Sassenheim

   

  SEIZOENSAFLSUITING

  Dit vreemde coronaseizoen loopt op haar einde maar er gloort weer hoop op betere tijden nu de versoepelingen zijn intrede doen. Eindelijk. Daarom willen wij jullie allemaal uitnodigen voor de seizoensaflsuiting van het seizoen-wat-eigenlijk-geen-seizoen-was op ZATERDAG 17 JULI vanaf 1500u. Onder het genot van een hapje en drankje en met 1 oor naar de veurzitter kan er ondertussen naar de rugby-interland Nederland Spanje gekeken worden, op het 2e Six Nations niveau, ongekend hoog voor Nederlandse begrippen. We zullen een nauwelijks kostendekkende vergoeding vragen voor een hamburger/hotdog. Het veld is dan reeds in onderhoud dus traditionele Ouder-Kind wedstrijden (etc) zullen helaas een jaartje moeten wachten.