• Aanstaande zondag (12 sept) : Drie thuiswedstrijden !

  Het is eindelijk weer begonnen … na 1.5 jaar stil zitten wordt er weer gespeeld. Het is nog even wennen maar afgelopen zondag heeft het net gepromoveerde RFC Gouda 1 alvast mogen ruiken aan het niveau van de 2e Klasse. Er werd nipt met 28-13 (ongeveer) verloren van RC Delft, dat ook 2e Klasse speelt maar dan wel uit de 1e Klasse kwam, dus da’s helemaal niet slecht. Aanstaande zondag begint het thuis-seizoen van  RFC Gouda. De laatste voorbereiding voor een jaar 2e Klasse.
  Om maar in 1x goed te beginnen, maarliefst 3 thuiswedstrijden. Zowel Colts (Onder 18), Batavieren (cluster van RFC Gouda 2 en Eilanders uit Midedelharnis) en de creme de la creme RFC Gouda 1 gaan de wei in. En kijk even naar de namen van de tegenstanders, het is tegenwoordig (voormalig) Ere- en Eerste klasse wat op bezoek komt… da’s even andere koek !
  11.00u: Gouda Colts – Eemland Colts
  13.00u: Batavieren  – Eemland 3
  15.00u: RFC Gouda 1  – RFC Alkmaar 1
  Komt dat zien, komt dat zien ! I Een nieuw shirt, trotse sponsoren, verse senioren met bezorgde moeders, afgetrainde mannenlijven om 1500u en zeker om 13u juist geen afgetrainde lijven maar veel verbaal geweld en ervaring … het is allemaal te zien in het theater aan de Uiterwaardseweg.!
  Met 0vale groeten,
  RFC Gouda