• Gouda’s Glorie vermaakt Britse gasten, ondanks vertraging & pech !

    Met een kapotte fiets en een lekke band weten onze Britse gasten van afgelopen weekend nu ook wat het is om een groeps-fietstocht te organiseren, heel veel Hollandser wordt het niet. Maar het kon de pret niet drukken want ondanks een vertraging van bijna 2 uur en een verre van volledig team, met vooral 40+ ers, werd er ‘iets van een wedstrijd’ gespeeld aan de Uiterwaardseweg ! De Preston Grasshoppers “only when really required we’ll do a runaround on the pitch” hadden al aangekondigd niet echt op volle sterkte te zijn en zelfs met 10 man kan je dus een weekend lol hebben. Aangevuld met heel veel ‘Under 35″ waren er min of meer twee teams in elkaar geknutseld en met wat ruilen en sjoemelen, leek het bij vlagen nog echt op rugby ook. Stand weet niemand meer, dat was het doel natuurlijk niet want de BBQ was weer als vanouds gezellig en goed en daar ging het om !
    Gouda’s Glorie mag nu de 18e nog de wei in tegen Les Angles d’Avignon en RFC Gouda mag op 10 juli nog 1x vlammen tegen een Brits team…..  en dan is het seizoen 2021-2022 helemaal voorbij.
    Los van de seizoensafsluiting op 2 juli, uiteraard ! De jeugd gaat nog iets doen met Gouda & HRC beach, voor de volledigheid !
    Staat allemaal op rfcgouda.eu/agenda