• Programma Seizoensafsluiting zaterdag 2 juli

  Beste spelers, ouders, supporters en sponsoren van RFC Gouda,

  Via deze weg wil het bestuur u allemaal van harte uitnodigen voor het bijwonen van de Seizoensafsluiting aanstaande zaterdag 2 juli. Na twee seizoenen niets was dit ineens een heel lang en intens seizoen. Volle competities in alle categorieen, veel ‘touristen’ , nationale 7s en een serie beach-toernooien.. we hebben ongeveer overal aan meegedaan. Daar gaan we eens leuk & gezellig op terugkijken zaterdag !

  Veel sponsoren staan in vol ornaat paraat om uitgebreid bedankt te worden voor hun bijdragen, net als de vele vrijwilligers rond onze mooie club. Zonder hen wordt het nooit wat. De Rugbyshop zal aanwezig zijn voor het bekijken & bestellen van prularia en tenues (dat zal geen marktkraam zijn, maar showmodellen en online, naar verwachting). Ook sponsor Restaurant Nusa zal haar (mobiele) deuren openen om te laten zien wat ze kunnen en – terug van weggeweest – zelfs springkussens mag u ook verwachten

  Programma luidt als volgt:

  12.00u inloop & koffie
  13.00u Ouders tegen Kind wedstrijd
  14.30u Speeches, reflecties, voorspellingen, nazorg & overige noodzakelijke overbodigheden
  15.00u BBQ aan
  18.00u Einde programma