• Mooi weekend voor de boeg voor RFC Gouda

    Ondanks de herfstvakantie toch even een korte update.
    Afgelopen weekend gingen voor het eerst sinds lange tijd de Glorianen weer eens de botten kraken en spieren oprekken. “Never underestimate old men rugby” want gezien de hoeveelheid flyers, beelden en app-jes die aan dit spektakel gewijd werden, moet het grootst & langverwacht geweest zijn. Ondanks het ene vervelende blessure-geval (Sterkte Wieger!) was dit hopelijk de herstart van wat ooit zeer gezellig & succesvol was. Volgende keer dat Glorie te bewonderen is, is tijdens de Nieuwjaarsreceptie begin januari en dan in Hoek van Holland op 28 januari.
    Aanstaand weekend mag RFC Gouda proberen zijn ongeslagen status te behouden in de thuiswedstrijd tegen RC Delft. Kick-off is 15.00u aan de Uiterwaardsweg. Viif-uit-vijf is de score van RFC Gouda en gezien de ranglijst (Gouda staat eerste en delft laatste) mogen we toch verwachten dat dit niet al te lastig moet zijn, maar je weet nooit.
    Daarvoor, vanaf 13.00u, een heuse dameswedstrijd want de Utrechtse studentes van RUS hebben dit weekend weer hun jaarlijkse kampement opgezet rond ons clubhuis. Een mix van Goudse en Utrechtse dames zal dus de weide vullen in wat ongetwijfeld weer leuk en gezellig wordt.
    Alle jeugd is nog vrij. Batavieren trouwens ook.