• RFC Gouda delft het onderspit tegen aanstaande ingenieurs van Thor: 12-27

    RFC Gouda delft het onderspit tegen aanstaande ingenieurs van Thor: 12-27

    In een regelrechte topper in de 3e Klasse Zuidwest heeft nummer twee RFC Gouda op de Universiteit Delft niet kunnen winnen van nummer 3 Thor. Via via wisten de heren van de Goudse formatie dat de studenten zeer gebrand waren op een overwinning maar ditmaal telde een gewaarschuwd mens (of team) niet voor twee want het mocht niet baten. De studenten, overigens ook zeer recent gedegradeerd uit de 2e Klasse, hadden de scrum goed voor elkaar en dan komt het aan op fitheid en draven … en daar waren ze net iets beter in. Het bleef lang spannend tegen deze zeer sterke, bekende en eigenlijk altijd sportieve tegenstander, maar toch, gestaag werd het verschil groter en met 27-12 werd een terechte uitslag op het bord gezet. Het was koud, er waren wat heren (mentaal) afwezig, wellicht (laten we zeggen) ietwat misselijk maar ere wie ere toekomt, de studenten hadden het goed voor elkaar. Er zijn overigens beelden van ! YouTube – SRC Thor
    Overigens was het weekend verder stil. De Oudste Jeugd speelde niet en de Batavieren-wedstrijd ging niet door.  Aanstaand weekend dan de laatste schermutselingen voor de Kerst. Als RFC Gouda 1 wint van DIOK (thuis) dan is het ‘gewoon’ tweede in de poule tijdens de herindeling en da’s netjes. Batavieren gaan naar Utrechtse Studenten, kijken of ze de Houten Pollepel kunnen ontlopen.