• Fantastisch weekend voor RFC Gouda, met name tegen Yatton RFC

    Zal niet vaak gebeuren dat de colts, met beetje hulp van 3 junioren en 3 eerstejaars zo makkelijk maar vooral in schoonheid dik winnen van een Brits team. OK – de gasten waren wat duf door de geneugten van 020 maar dan nog !

    Dit zijn de reacties : Hi RFC Gouda and all! We made it home all together and in one piece! Boys sang all the way home (well, from Dover to club 4-5hrs after waking up). I have loads of photos, happy for you to share on your instagram l/web etc. I’ll send later when I’m recovered. I only have these of team shot, camera wasn’t the best…can you share me some of yours? Thanks again for your incredible hospitality, for me it was our best tour ever and Gouda and your top group of players were an important part of that rugby community and bond we created. Bravo and thank you from all of us. 

     

    https://drive.google.com/drive/folders/1erbnkakCeUb80Bh98wm-h3VkTN-8x3e2?usp=share_link