• Seizoen RFC Gouda gaat niet onopgemerkt de laatste fase in

     

    Maart en april zijn altijd hele drukke maanden voor rugby. Zoo ook dit seizoen uiteraard. Colts wekten hun laatste competitiewedstrijd af tegen Pickwick Players uit Deventer, keurig gewonnen, 30-19 en daarmee 5e in de Bowl Poule. RFC Gouda 1 mocht, na de ‘Wiedergutmachung’ tegen RFC Haarlem vorige week nu tegen de Haagsche RC laten zien dat de nederlaag van enkele weken terug een vergissing was. Ook dat ging uiteindelijk best goed, al duurde het lang voordat de Gouweneuzen het lek boven hadden tegen de Hageneuzen: 45-7. Dat lek boven krijgen, dat lukte niet bij de Batavieren, helaas. Heel dik verloren (7-75) van de Rotterdamse Studenten, die zelden zoveel ruimte gekregen zullen hebben als afgelopen weekend. Nog 1 ronde voor beide seniorenteams en dan zijn ook zij klaar.
    Maar niet voordat de pretwedstrijden komen. En hoe ! Aanstaande zaterdag eerste Chelmsford RFC tegen de Junioren en dan Dagenham RFC tegen de Senioren. Grappig dat beide tegenstanders ongeveer naast elkaar liggen, iets buiten Londen. Altijd een hoogtepunt dus sleep uzelf maar weer naar de Uiterwaardseweg, het is altijd de moeite waard en we moeten ook een nette gastheer zijn uiteraard.
    De week daarom draaien we het om: Dan gaan wij op pad !
    Het staat allemaal op www.rfcgouda.nl/agenda