• Eerste trainingen in de week van 14-18 augustus

    Nog even heerlijk op vakantie maar voor hen die het allemaal al weten willen: We starten weer in de week van 14 augustus. Zal in de eerste 1-2 weken altijd beetje rommelig zijn i.v.m. vele vakanties maar de routine komt er zoals altijd vanzelf weer in. We zijn heel trots en blij dat we weer een overvolle trainers- en coachingstaf hebben, dus alle signalen voor een mooi seizoen staan op groen (-blauw).

    Hoogtepuntjes hebben we nu ook al: een WK tussen 5 september en 18 oktober. altijd goed voor prachtige TV en mooie marketing voor sport en club ! Verder zijn we zo populair dat de eerste Britten zich al gemeld hebben: Gravesend RFC (U18) op 18 oktober. Verder gaan de senioren naar Wageningen (27 aug) en gaan de Batavieren naar de Rotterdam Cup (2 sept). Ach, het staat allemaal in de Agenda , kijkt u zelf maar !