Business_hollanderDen Hollander onderhoud
Den Hollander is een eigenzinnig bouw- en onderhoudsbedrijf uit Gouda. Met ruim 70 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit. Met een verrassende en veelzijdige blik gaan wij net even anders om met uw wensen. Wij zijn gedreven in het zoeken naar creatieve en betaalbare oplossingen, zijn actief met onze opdrachtgevers en stellen daarbij de sfeer en beleving voorop. Op eigen wijze creëren wij frisse en 
orignele ideeën en dragen zorg voor een snelle en accurate uitvoering. 
Wij zijn en doen anders!
Meer info…

Business_grantthortonGrant Thornton
Grant Thornton biedt een breed pakket aan financiële, fiscale, juridische  en specialistische diensten. Grant Thornton is behalve in Gouda gevestigd op 7 kantoren in de Randstad en  in 110 landen wereldwijd.
Meer info…

Business_kwinkelbergKwinkelenberg Automotive B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen, onderhouden en repareren van zowel nieuwe als gebruikte auto’s voor bedrijven en particulieren. Ons bedrijfs­concept is erop gericht te voldoen aan de servicebehoefte die bestaat in de particuliere en zakelijke markt.
Meer info… 

Business_lensterLenster
Lenster is een management- en adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering. Onze adviezen baseren wij niet alleen op onze jaren aan ervaring. We richten ons op wat er in uw bedrijf speelt. De praktijk!
Meer info… 

Aannemers bedrijf Maaijen
Aannemingsbedrijf Maaijen is een klein aannemersbedrijf dat onder de vlag van Muddebouw alle soorten bouwwerk uitvoert, van deurkruk tot landhuis en van ontwerp tot oplevering. We zijn gespecialiseerd op de particuliere markt. Vakkennis en persoonlijk contact zijn onze belangrijkste kwaliteiten.
Meer info: muddebouw.nl  maaijen.nl

Business_meer_genietenmeer genieten
meer genieten is gevestigd in een 16e eeuwse dijkwoning aan de Dorpsstraat in Moordrecht. Op deze plek laten we onze relaties beleven wat meer genieten is. Ontdek onze passie voor geur, smaak en stijl in een zorgvuldig samengesteld assortiment voor een gedekte tafel, handige keukentools, aromatische koffie en design espressomachines, houdbare delicatessen, kookboeken en nog veel meer. In het hart van ons pand ligt onze trots verscholen; een rustieke wijnkelder waar we met meer dan 200+ prachtige wijnen een deel van ons assortiment opleggen.
Meer info…

Business_prismaPrisma Holding B.V.

Prisma Holding is een professionele vastgoedbeheerder met een landelijk pakket bestaande uit woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Wij zijn dus van alle markten thuis. Vanuit onze hoofdvestiging in Reeuwijk beheren wij centraal het vastgoed door heel Nederland. www.prisma-vastgoed.nl.
Meer  info…

Business_revetRevet & Zn. Bouw en aannnemingsbedrijf
U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan werkzaamheden zoals het plaatsen van dakkapellen, maken en plaatsen van kozijnen, timmerwerken op maat en verbouwingen zoals aanbouwen, keukens en badkamers. Op dit moment zijn tuinmeubels van steigerhout erg populair, deze maken wij voor u in elk gewenst model en maat tegen zeer concurrerende prijzen.
Meer info…

Business_stokkingDieselservice Stokking
Dieselservice Stokking BV. is een van de weinige bedrijven in Nederland die zich volledig gespecialiseerd hebben in de dieselmotor en zijn toepassingen.
Al sinds 1972 voeren wij vrijwel alle werkzaamheden uit aan brandstofpompen, injectoren, starters, dynamo’s en turbo’s. Daarnaast zijn wij erkend dealer van onderdelen van de betere merken.
Van die jarenlange brede ervaring, gecombineerd met onze eerlijke tarieven, kan Stokking een partner zijn voor de meest uiteenlopende bedrijven, maar ook voor particulieren.
Meer info…

logo sota sec tr footer (Custom)
SOTA Systemen

SOTA Systemen is uw partner voor aanwezigheidsregistratie in combinatie met toegangscontrole. Daarnaast is SOTA Systemen gespecialiseerd in oplossingen voor werktijdregistratie en éénpersoonsdoorgangen als tourniquets, draaideuren, zwenkpoorten en slagbomen: zie daarvoor onze website: www.tourniquet.info. Alle systemen werken op basis van een toegangspasje, een token of op basis van biometrie. Flexibiliteit is aanwezig  en wij adviseren u datgene wat nu en op den duur voor u de beste keuze is. Naast het managen van uw toegangssysteem is SOTA Systemen ook specialist in volledig Security-Management, uitgaande van toegangsverlening in combinatie met Camera Observatie (CCTV), Intercom/communicatie, Alarmsystemen, Branddetectie, Sleutelbeheer, Technisch beheersystemen etc. etc. Wenst u meer informatie? Neemt u dan contact op met SOTA Systemen zodat wij u van dienst kunnen zijn via www.SOTA-Systemen.nl

Business_vanderzandeVan der Zanden Consultancy
Oil and Gas Exploration & Production
Asset Management,  Commercial, Technical and Contracts.
Meer info: 06-54964926

Buiten Eten + Drinken gaat over (s)maken van eten. In ons grachtenpand, in de binnenstad van Gouda, doen wij al ruim 20 jaar wat wij het allerliefste doen: in de pannen roeren, lekker eten bereiden en u een gezellige avond bezorgen.
Dat klinkt heel eenvoudig, maar in die eenvoud stoppen wij veel energie. Ons team biedt u een informele gastvrije sfeer. De keukenbrigade zorgt voor een gevarieerde menukaart, waarbij alle aandacht uit gaat naar de herkomst van producten. Gelet wordt op het welzijn van dieren en waar mogelijk werken wij met biologische, regionale producten.
Wij zoeken het mooiste product passend bij de prijsklasse van ons restaurant. Voor de bereiding van die mooie producten zetten wij onze vakkennis en creativiteit in. Dit is onze manier. Wij nodigen u  uit te ontdekken of uw smaak bij de onze past.

Beleef Buiten eten + drinken, wij ontmoeten u graag!

Business_klimaatservice

Klimaatservice Gouda is een ervaren en dynamisch bedrijf, met service hoog in het vaandel. Wij richten ons dan ook altijd op de wens van de klant en bieden onze volledige samenwerking en professionele service.
Naast dat Klimaatservice Gouda zich toespitst op klanttevredenheid, door middel van de service die wij bieden, beschikken wij ook over het keurmerk van KvINL. Dit keurmerk geeft aan dat Klimaatservice Gouda een erkend bedrijf is dat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en montage van gasapparatuur.
www.klimaatservicegouda.nl

Hoofd Sponsors